Interessant:

Apple introduceert internetdienst MobileMe

nieuws 16 juni 2008 om 08:30

Apple heeft MobileMe geintroduceerd, een nieuwe internetdienst die via pushtechnologie beveiligd gegevens kan afleveren op de iPhone, iPod touch, Mac en PC's.

MobileMe is een internetdienst die e-mails, gegevens van contactpersonen en agendagegevens met behulp van de pushtechnologie via een beveiligde onlineserver aflevert op de iPhone, iPod touch, Mac en PC's.

MobileMe bevat ook een reeks reclamevrije webprogramma's die sterk overeenkomen met een normaal desktopprogramma. Deze programma's vereisen een moderne webbrowser. De beschikbare MobileMe-programma's zijn Mail, Contacten en Agenda. Ook beschikken gebruikers over een galerie voor het bekijken en delen van foto's en een iDisk waarmee documenten online kunnen worden bewaard en uitgewisseld.

MobileMe is een service waarop gebruikers zich kunnen abonneren en is beschikbaar vanaf half juli. Bestaande .Mac-abonnementen worden automatisch omgezet in een MobileMe-account. De kosten voor een jaarlijks abonnement op MobileMe bedragen EUR. 79,- voor een individuele gebruiker en EUR. 119,- voor een gezinspakket.

portablegear.nl