Interessant:

Apple iPhone 3G ook in Nederland

nieuws 9 juni 2008 om 22:50

Apple heeft maandagavond de iPhone 3G ge´ntroduceerd; de iPhone 3G is iets slanker dan de oude iPhone en heeft naast ondersteuning voor supersnel internet ook ingebouwde navigatie.

Ook de software is vernieuwd. De iPhone 2.0-software biedt ondersteuning voor Microsoft Exchange ActiveSync en honderden applicaties van derden die inmiddels zijn ontwikkeld met de onlangs uitgebrachte iPhone SDK. In de Verenigde Staten kost het 8-GB model van de nieuwe iPhone 3G slechts USD 199 en het 16-GB model USD 299.

Apple iPhone 3G

De iPhone 3G zal in de loop van dit jaar in meer dan 70 landen verkrijgbaar zijn en is als eerste vanaf 11 juli (ook) verkrijgbaar in Nederland via het netwerk van T-Mobile.

"Slechts ÚÚn jaar na de introductie van de iPhone komen we nu met de nieuwe iPhone 3G, die twee keer zo snel is en de helft minder kost", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "De iPhone 3G biedt standaard ondersteuning voor Microsoft Exchange ActiveSync, is geschikt voor alle fantastische programma's van derden die met de iPhone SDK zijn ontwikkeld, en zal dit jaar wereldwijd in meer dan 70 landen verkrijgbaar zijn."

portablegear.nl