Interessant:

Nieuwe camera's in Samsung i-serie

nieuws 6 juni 2008 om 10:30

Samsung introduceert drie nieuwe digitale camera's in de stijlvolle en compacte i-serie: de Samsung i8, i80 en i100. Alle zijn per direct verkrijgbaar.

De Samsung i8 is een ultradunne 8 megapixel camera met 3x optische zoom en PMP-multimediatechnologie voor muziek, film en video. Met de World Tour Guide van de i8 laat je je langs de mooiste toeristische hotspots van de wereld voeren. Ook kun je in hoge resolutie filmen. Jouw video's worden hoogwaardige YouTube-minidocumentaires in MPEG4- of SVGA-kwaliteit. De Samsung i8 levert goede portretfotografie met Face Recognition en Red Eye Fix. Met Digital Image Stabilization (DIS) en een equivalent van ISO 1600 maak je zelfs met trillende handen in matige lichtomstandigheden de beste foto's en filmopnamen. De Samsung i8 is per direct beschikbaar in de kleuren zwart, wit, roze en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 229,- inclusief BTW.

Samsung i8

De Samsung i80 is mooi van binnen en van buiten. Deze 'slide open'-camera met 8 megapixels laat een verfijnd staaltje techniek zien. Deze camera heeft een 3 inch groot LCD-scherm waarop direct te zien is wat de i80 in huis heeft. De Samsung i80 is een personal multimedia camera met mp3-speler, SRS-geluidseffecten, text viewer en camcorderfunctie (MPEG-4- en SVGA-formaat). Filmen en fotograferen met een ingebouwde beeldstabilisator en lichtgevoeligheidswaarden tot op 3200 ISO, wordt stijlvol én eenvoudig. De Samsung i80 is per direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 249,- inclusief BTW.

Samsung i80

De Samsung i100 is een high-end camera en een personal multimedia player in een ultracompacte behuizing. De camera heeft een mp3-speler met SRS-geluidseffecten, een text viewer en een World Tour Guide waarmee je overal ter wereld toeristische informatie kunt opvragen. Met zijn krachtige zoomfunctie en Dual Image Stabilization levert deze 10,2 megapixel camera plaatjes van foto's en filmpjes op in heldere kleuren. De Samsung i100 is per direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 279,- inclusief BTW.

Samsung i100

Vorige week introduceerde Samsung ook vier nieuwe camera's in de NV-serie

portablegear.nl