Interessant:

Nieuwe camera's in Samsung NV-serie

nieuws 27 mei 2008 om 16:06

Samsung lanceert vier nieuwe camera's in de innovatieve en stijlvolle NV-serie: de Samsung NV24HD, NV40, NV30 en NV4.

De Samsung NV24HD is een 10,2 megapixel camera die razendsnel de helderste foto's in de hoogste resoluties maakt. De DRIM engine, een speciale technologie van Samsung, zorgt hiervoor. De Samsung NV24HD is uitgerust met een Schneider 24 mm groothoeklens met 3,6x optische zoom. Via de intuïtieve Smart Touch gebruikersinterface is de compacte camera eenvoudig te bedienen. De Samsung NV24HD maakt ook glasheldere video-opnamen in HD-kwaliteit. Hiervoor gebruikt de camera de H.264-videostandaard. De camera neemt filmbeelden op in een resolutie van 1280 x 720p met een snelheid van 30 frames per seconde. Op het speciale AMOLED display verschijnen de kleuren die je fotografeert of filmt levensecht in beeld. Je ziet zelfs in fel licht waar je op focust. Ook voor fotografen zonder vaste hand biedt de Samsung NV24HD uitkomst. Met Dual IS, een optische en digitale beeldstabilisator zijn bewogen foto's verleden tijd. De Samsung NV24HD is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 379,- inclusief BTW.

Samsung NV24HD

Met de NV40 en NV30 introduceert Samsung twee geavanceerde 'point & shoot'-camera's. De NV30 is een 8,1 megapixel camera en de NV40 zijn 10 megapixel camera's met een Smart Touch-gebruikersinterface en een DRIM engine-beeldprocessor. De DRIM-engine verwerkt gefotografeerd beeld razendsnel en slaat deze in levensechte kleuren op. Samen met een 3x optische zoom Schneider-lens zorgt de DRIM-enige voor een haarscherpe beeldkwaliteit, verbeterde sluitertijden en een snelle opeenvolging van foto's. Met Dual Image Stabilization, een optische én digitale beeldstabilisator zijn bewogen foto's verleden tijd. Via de Photo Style Selector (PSS)-knop bovenop deze camera's is in een enkele beweging een kleurenprofiel voor foto's in te stellen. Je kunt kiezen uit: Soft, Vivid, Forest, Retro, Cool, Calm en Classic. De Samsung NV40 en NV30 hebben een 2,5 inch groot LCD-display met screen-touch-bediening. Met beide camera's kun je niet alleen fotograferen, maar ook naar mp3-muziek luisteren en filmopnamen maken. In een VGA-resolutie van 640 x 480 pixels met een snelheid van 30 frames per seconde schiet je haarscherpe filmpjes. De Samsung NV40 en NV30 zijn verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 279,- en € 229,- inclusief BTW.

Samsung NV30/NV40
>

De Samsung NV4 is een digitale camera waarmee je altijd en overal kunt fotograferen, filmen en naar muziek kunt luisteren. De supercompacte 8 megapixel camera heeft een 3x optische zoom NV-lens. Het 2,5 inch groot LCD-display past automatisch de belichting aan bij een heldere of donkere omgeving. In de PMP-modus luister je naar favoriete mp3's en zijn video's, filmpjes en documenten in MPEG, AVI, MOV, WMV en ASF te bekijken. Zelfs op ondertiteling valt eenvoudig in te zoomen. In de i-movie-modus kun je in hoge resolutie SVGA- en MPEG-4-video's bekijken en bewerken. Bovenop de PMP-technologie heeft de NV4 een World Tour Guide, een digitale reisgids waarin informatie over 4.500 regio's in 30 landen is opgenomen. De Samsung NV4 is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 239,- inclusief BTW.

Samsung NV4

portablegear.nl