Interessant:

T-Mobile introduceert T-Mobile Grenzeloos

nieuws 20 mei 2008 om 13:49

T-Mobile introduceert vanaf 19 juni 2008 T-Mobile Grenzeloos. Met T-Mobile Grenzeloos is bellen en (mobiel) internet gebruik in de Europese Unie nu erg voordelig.

Zo bellen zakelijke klanten al voor €0.14 per minuut (ex. BTW). Dit tarief is gelijk aan het tarief dat zakelijke bellers ook betalen voor bellen in Nederland wanneer zij gebruikmaken van het groepsprijsplan Zakelijk Optimaal. Bij T-Mobile Grenzeloos gelden de lage tarieven bovendien voor elk netwerk, waardoor het niet nodig is om een voordeelnetwerk te selecteren.

Bart Weijermars, Marketing Directeur van T-Mobile in Nederland: "Ongeveer één derde van onze zakelijke klanten belt of sms't regelmatig in het buitenland. Voor deze klanten is T-Mobile Grenzeloos erg aantrekkelijk en door de lage tarieven voor bellen en internet in de Europese Unie zullen zij voordeliger uit zijn."

T-Mobile Grenzeloos is vooral geschikt voor klanten die regelmatig bellen in het buitenland. Voordelige tarieven welke niet gebonden zijn aan een voordeelnetwerk vormen de basis van T-Mobile Grenzeloos. Het starttarief is € 0,59 per gesprek, het tarief voor bellen is € 0,14 per minuut en gebeld worden € 0,08 per minuut. De kosten voor het gebruik van (mobiel) internet zijn verlaagd naar € 1,68 per MB . Alle genoemde tarieven zijn ex. BTW. T-Mobile Grenzeloos is voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt beschikbaar. Vanaf 19 juni zal T-Mobile Grenzeloos de optie T-Mobile Buitenland Plus vervangen.

portablegear.nl