Interessant:

BlackBerry Thunder met touchscreen wellicht op komst

nieuws 13 mei 2008 om 20:29

De BlackBerry Bold is nog maar net officieel geintroduceerd of er duiken al weer nieuwe geruchten op over een BlackBerry met touchscreen, BlackBerry Thunder genaamd.

De BlackBerry Thunder zou de eerste BlackBerry met touchscreen worden en, net als de HTC Touch Diamond en vele andere touchscreen smartphones, de strijd willen aangaan met Apple's populaire iPhone.

Volgens de geruchten zou de BlackBerry Thunder maar vier fysieke toetsen hebben (send, end, menu en back) en zou de rest van de navigatie dus met het touchscreen gebeuren. De BlackBerry Thunder staat in het geruchtencircuit ook bekend als de BlackBerry 9500.

De hier opgenomen foto is een gephotoshopte editie van de BlackBerry Thunder 9500, want het werkelijke design is nog een verrassing. Als deze smartphone daadwerkelijk überhaupt (in Nederland) uitkomt.

Impressie BlackBerry Thunder 9500

RIM BlackBerry is de laatste weken veel in het nieuws: afgelopen maandag werd de nieuwe BlackBerry Bold 9000 officieel geintroduceerd en daarnaast doken in het geruchtencircuit ook de BlackBerry 8900 Meteor en een eerste clamshell, de BlackBerry 'KickStart', op.

Update >> De BlackBerry Thunder werd in oktober 2008 officieel geintroduceerd onder de naam BlackBerry Storm.

Engadget-Mobile