Interessant:

Samsung introduceert Samsung S2, een MP3-speler in de vorm van kiezelsteen

nieuws 14 mei 2008 om 09:30

Samsung Electronics lanceert met een MP3-speler in de vorm van een ronde kiezelsteen een nieuwe trend. De Samsung S2 is een stijlvolle en compacte MP3-speler die je makkelijk bij je draagt.

De Samsung S2 geeft een verrassend goed geluid voor zo'n klein gadget. Samsung heeft hiervoor haar geluidverbeteringstechnologie Digital Natural Sound engine toegepast. Het verfijnde design met natuurlijke rondingen en gedimde LED lichteffecten maakt van de Samsung S2 een trendy lifestyle-accessoire.

Samsung S2

De bediening van de MP3-speler is eenvoudig. Je kunt simpelweg je intuïtie volgen. Via de 'Favorite Music'-mode kun je naar die nummers luisteren, die je wilt horen. De Samsung S2 speelt zowel MP3-muziek als WMA- en Ogg-bestanden af.

Samsung S2

De Samsung S2 is 17 gram zwaar en 4,2 centimeter breed en ligt makkelijk in de hand. Met de bijgeleverde ketting met oordopjes kun je de speler als sieraad dragen. De Samsung S2 komt uit in de kleuren wit, rood, groen, paars en zwart, zodat je die kleur kunt kiezen die bij jouw lifestyle past.

De Samsung YP-S2 is verkrijgbaar vanaf juni. De S2 met een geheugen van 1 GB is verkrijgbaar voor € 39,- inclusief BTW, met een geheugen van 2GB kost de YP-S2 € 49,- inclusief BTW. De Samsung S2 werd half april reeds aangekondigd, tegelijk met een andere nieuwe MP3 speler: de Samsung YP-S3.

portablegear.nl