Interessant:

Nieuw compact design TomTom ONE en TomTom XL

nieuws 6 mei 2008 om 08:30

TomTom heeft vorige week de nieuwe TomTom ONE en TomTom XL aangekondigd. De nieuwste modellen in TomTom's autonavigatie-aanbod zijn volledig in een nieuw jasje gestoken.

Ook zijn ze uitgerust met een opvouwbare houder die voor maximale handzaamheid en flexibiliteit zorgt.

Op basis van uitgebreide consumentenonderzoeken en -terugkoppeling heeft TomTom de nieuwe TomTom ONE en TomTom XL geheel opnieuw ontworpen. In lijn met TomTom's gerenommeerde benadering wat betreft gebruiksgemak – in software, kaarten en installatie, komen de TomTom ONE en TomTom XL nu met een splinternieuwe bevestigingsoplossing. Deze nieuwe voorruithouder, genaamd EasyPort, hoeft niet verwijderd te worden wanneer de gebruiker het voertuig verlaat. In plaats daarvan kan de EasyPort gemakkelijk plat gevouwen worden waardoor het geheel, inclusief houder klein genoeg om in een borstzak, tas of broekzak op te bergen.

Daarnaast zijn, voor nog helderder gesproken instructies, zowel de TomTom ONE als TomTom XL uitgerust met een volledig herziend audiosysteem waardoor navigatie-instructies te allen tijde luid en duidelijk hoorbaar zijn. Zelfs boven het geluid van de autoradio, ander verkeer of een auto vol met opgewonden kinderen uit! Een keur aan mannelijke en vrouwelijke stemmen is beschikbaar om aan de wensen van de bestuurder tegemoet te komen.

De nieuwe compacte en draagbare TomTom ONE heeft een 3,5 inch LCD aanraakscherm. Voor degenen die liever een groter scherm hebben is er de TomTom XL die is uitgevoerd met een 4,3 inch LCD aanraakscherm.

De nieuwe TomTom ONE en TomTom XL modellen zijn verder uitgerust met TomTom's Map Share technologie, meest recente kaartgarantie en voorgeďnstalleerde flitslocaties.

De nieuwe TomTom ONE en de TomTom XL vervangen de huidige TomTom ONE 3RD EDITION en TomTom ONE XL en zullen in mei 2008 in de winkels liggen.

portablegear.nl