Interessant:

Madonna concert via live stream voor Vodafone klanten

nieuws 29 april 2008 om 10:30

Vodafone en Warner Music International (WMI) hebben aangekondigd dat Vodafone klanten in veertien landen op 30 april een live, uniek concert van Madonna kunnen zien op hun mobiel.

Het concert wordt via een 'live stream' uitgezonden, vanuit de bekende Roseland Ballroom in New York. Deze verbinding wordt exclusief aangeboden aan Vodafone klanten en het optreden staat in het teken van de release van Madonna’s nieuwe album 'Hard Candy'.

Vodafone klanten in Egypte, Frankrijk (SFR), Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Nieuw Zeeland, Portugal, Roemenië, Zuid Afrika (Vodacom), Spanje, Cyprus en Engeland hebben toegang tot het concert via hun mobiele telefoons met Vodafone live!. Tweeduizend Madonna liefhebbers in Nederland kunnen het concert ook live volgen via een uniek streaming platform op internet, via www.vodafone.nl/madonna.

Deze fans kunnen meer doen dan enkel het optreden bekijken. Via een chat kunnen ze ervaringen delen met andere online concertgangers en door het wisselen van camerastandpunten hebben ze altijd het beste uitzicht, zodat het lijkt alsof ze zelf in New York deel uitmaken van het concert.

Bart Hofker, Directeur Consumer Business Unit: "Als toonaangevende speler in de digitale muziek industrie geven we onze klanten de beste toegang tot muziek en concerten van top artiesten, waardoor ze kunnen genieten van hun favoriete content zowel op hun computer als op hun mobiele telefoon. Vodafone wil verschillende muziekstijlen en innovatieve formats bieden, zodat klanten muziek kunnen ervaren op hun mobiel op de manier die zíj willen."

John Reid, Vice Chairman, WMI & President Warner Music Europe: "We zoeken altijd innovatieve manieren om de relatie tussen een artiest en het publiek uit te diepen. Het aanbieden van live en interactieve toegang tot dit unieke en intieme Madonna concert, aan miljoenen fans over de wereld, is een krachtige manier om het nieuwe album te promoten. Deze speciale mobiele premičre zal voor nog meer feestelijke opwinding zorgen tijdens de lang verwachte lanceringsweek van 'Hard Candy'."

De eerste single van het album, '4 Minutes' staat al op nummer een in veel landen. In de UK is het nummer de meest gedownloade single ooit via Vodafone live!.

portablegear.nl