Interessant:

3G iPhone gespot

nieuws 28 april 2008 om 10:25

De 3G iPhone is gespot op internet; Apple's tweede generatie iPhone is ongeveer even groot als de eerste iPhone, maar heeft een meer glossy voorkomen. Behalve 3G-mogelijkheden is de 3G iPhone ook voorzien van GPS.

Het meest opvallende verschil is dat de hele 3G iPhone (of Apple iPhone 2.0) glossy zwart is (als het geen gefakete foto is): de voorgaande iPhone heeft een metalen achterkant. De volumeknoppen van de 3G iPhone zijn van chroom en bovendien zijn de hoeken nog wat ronder vormgegeven. De telefoon is echter wel iets dikker dan zijn voorganger.

Volgens de geruchten zou de 3G iPhone ook beschikken over 'haptic touch', waarbij de gebruiker kleine vibraties voelt bij het selecteren van opties. Daardoor krijg je nog beter het idee controle te hebben over de iPhone.

Apple 3G iPhone

De verwachting is dat Apple de 3G iPhone in juni of juli op de markt brengt, zoals begin april ook werd beweerd door een Amerikaanse journalist van de Wall Street Journal. In Nederland is de iPhone nog steeds niet officieel op de markt, dus wanneer we hier de 3G iPhone zullen zien, is afwachten.

Update: de foto is waarschjinlijk geen foto van de nieuwe 3G iPhone, maar slechts van een 'hoesje' voor de oude iPhone.

Engadget-Mobile