Interessant:

Samsung introduceert L310 Allure

nieuws 23 april 2008 om 07:30

Samsung heeft haar nieuwste ladyphone, de L310, op feestelijke wijze geintroduceerd. Tijdens een speciaal event gaven talloze Nederlanders acte de presence om kennis te maken met de nieuwe dames-telefoon.

Samsung L310

Temidden van vele Nederlandse sterren werd in het chique Amstel Hotel de indrukwekkende Ladyphone Allure inclusief trendy clutch onthuld. "Samsung Allure en clutch zijn dit jaar de musthaves voor elke trendy vrouw", aldus Leco van Zadelhoff, Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist. De Samsung Ladyphone Allure heeft een glamoreuze uitstraling in de stijlvolle kleuren zwart en goud. De opvallende patronen en glitterende strass steentjes rond de camera geven het toestel een geraffineerde uitstraling. De telefoon bevat bovendien uitgebreide multimediale mogelijkheden zoals de 2.0 Megapixel camera, een MP3 speler, een extern memory slot en Bluetooth.

De Samsung Ladyphone Allure is inclusief de gratis exclusieve trendy clutch die ontworpen is door Leco. "Wat in London, New York en Parijs nu helemaal in is, is de clutch, een klein, hip avondtasje. Ik heb de clutch zo ontworpen dat alle benodigdheden voor een geslaagd avondje uit erin passen. Ik heb gekozen voor zwart lakleer en gouden binnenvoering, deze kleuren matchen perfect bij de Samsung Ladyphone Allure" aldus Leco.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws