Interessant:

Hi en Hyves ontwikkelen nieuwe WieWatWaar gadget

nieuws 3 april 2008 om 10:30

Dankzij een nieuwe dienst die Hi in samenwerking met Hyves ontwikkelde, is het vanaf vorige week een stuk eenvoudiger om je vrienden op de hoogte te houden van je bezigheden.

Door een sms te sturen met wat je aan te doen bent naar het nummer 2585 (normaal sms tarief), herkent het systeem van Hi en Hyves waar je bent. Dit wordt in de 'google map'-gadget op je persoonlijke Hyves pagina aangegeven en op laatzienwaarjebent.hyves.nl. Zo kunnen vrienden altijd zien waar je bent en wat je doet.

Yme Bosma van Hyves is enthousiast over deze nieuwe Hi gadget, "Contact tussen vrienden is de essentie van Hyves. En locatiegebaseerde diensten zijn daarbij een mooie volgende stap. Essentieel is natuurlijk dat je volledige controle hebt, wie wat mag zien en wanneer. Omdat dit met deze dienst kan, vinden wij het de ideale dienst om op vrijdagavond in één oogopslag te kunnen zien waar je vrienden zijn en waar je het weekend het beste wel of niet kan beginnen. Deze gadget draagt daaraan bij.'

Op laatzienwaarjebent.hyves.nl kunnen Hi bellers zich met hun mobiele telefoonnummer aanmelden voor de pilot van deze gadget. Op elk moment van de dag kan men zijn 'Wie Wat Waar' berichten bijwerken of verwijderen door middel van een sms. Naast bellers van Hi kunnen ook klanten van KPN en Telfort van deze gadget gebruiken maken.

portablegear.nl