Interessant:

Samsung F110 miCoach op de markt

nieuws 13 maart 2008 om 08:30

Samsung en Adidas hebben hun strategische partnership opgeluisterd met de introductie van de miCoach, een real-time trainingssysteem dat standaard bij de Samsung F110 wordt geleverd.

De miCoach verzamelt individuele data van de sporter en aan de hand daarvan plant hij voor je een trainingsprogramma. De miCoach moet voor de verzameling van data wel gekoppeld worden aan een hartslagmeter.

Samsung/Adidas miCoach

De Athletes' Performance Institutie (API), een elite sport-research centrum gevestigd aan de Arizon State University, hielp bij de ontwikkeling van het product, waardoor je met de miCoach nu een volwaardige persoonlijke coach in huis haalt.

Het miCoach systeem bevat vijf sleutelelementen die je (audio)feedback geven: de miCoach Samsung Phone, een hartslagmeter, een sensor voor Adidas-schoenen en comptabiliteit met de miCoach websites om je trainingsprogramma te genereren.

De Samsung F110 miCoach is vanaf half maart beschikbaar in Samsung- en Adidas-winkels in Engeland en Duitsland, andere Europese landen volgen voor het eind van jaar.

SlashPhone


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws