Interessant:

Casio EX-Z9 geintroduceerd in VS

nieuws 11 maart 2008 om 10:30

Casio heeft de EX-Z9 geintroduceerd, een compacte digitale camera in de Z-serie, met 8,1 megapixel camera, 3x optische en '23 Best Shot'-modes voor optimale fotokwaliteit. De EX-Z9 komt helaas niet naar Nederland.

De Casio EX-Z9 is een gebruiksvriendelijke camera die onder andere voorzien is van gezichtsherkenningstechnologie, anti-blur en een speciale functie voor YouTube-filmpjes zodat je deze in drie stappen kan uploaden. Daarnaast beschikt de Casio EX-Z9 over een speciale 'Easy Mode' voor beginnende fotografen. In deze mode hoef je uit slechts drie menu's (beeldgrootte, flash en self-timer) te kiezen en de camera zet alle andere functies op de goede instelling voor je.

Casio EX-Z9

"Of je nu foto's van je familie in het park neemt of van je vrienden bij een concert, deze high-quality digitale camera kan zeker al je fotografische behoeften bevredigen" zegt Bill Heuer, vice-president van Casio's Digital Imaging Division.

De Casio EX-Z9 is vanaf maart beschikbaar in de Verenigde Staten in het paars, zwart, zilver en oranje. Casio brengt de EX-Z9 helaas niet in Nederland op de markt.

DPreview


Gerelateerde producten