Interessant:

Sony Ericsson T303 geintroduceerd

nieuws 4 maart 2008 om 11:03

Sony Ericsson heeft vandaag op de CeBIT in Hannover de T303 aangekondigd, een low-end mobieltje dat klein genoeg is om overal mee naar toe te nemen.

De Sony Ericsson T303 is een compacte slider telefoon met een mooie uitstraling, spiegeldisplay, een metalen behuizing en een afwerking van chroom.

"De T303 is een geweldige uitbreiding van de Sony Ericsson T-productlijn, die bestaat uit telefoons met een hoogwaardige afwerking en ijzersterke functies die gezamenlijk 'stijl met inhoud' bieden", aldus Eric Rikken, head of marketing Sony Ericsson Benelux. "De balans tussen vorm en formaat, in combinatie met het design maken het een prachtig en opvallend toestel. We zijn erin geslaagd een telefoon te ontwerpen zowel voor dagelijks gebruik als om mee te nemen tijdens een avondje stappen."

Sony Ericsson T303

Het kleine formaat van de T303 is ideaal. Omdat het toestel weinig ruimte in beslag neemt, is het perfect voor wanneer je een avondje uit bent en je weinig ruimte hebt om van alles mee te nemen. De spiegelende display aan de voorzijde van de telefoon zorgt er voor dat de T303 toch opvalt.

Met de T303's megapixel camera maak je supersnel mooie foto's. Met behulp van Bluetooth-technologie kun je de foto draadloos van je telefoon naar je computer versturen en ze vervolgens e-mailen naar jouw stijladviseurs.

De Sony Ericsson T303 is verder voorzien van een geďntegreerde FM radio, waarmee je op je favoriete zender kunt afstemmen en de tijd aan je voorbij kunt laten gaan. Het toestel bevat ook een eigen mediaspeler en is voorzien van Sony Ericsson's TrackID. Je kunt, bijvoorbeeld in een bar of café, een track opnemen en vervolgens heel snel achter de naam van de song en de artiest komen.

Het bijgeleverde beschermetui IDC-22, onderdeel van de Sony Ericsson Design Collection, biedt je de gelegenheid om jouw eigen stijlvolle look nog verder door te voeren. Dankzij het etui blijft je toestel er goed uitzien, maar je kunt er ook nog eens andere kleine dingen in opbergen, zoals je credit cards, sleutels en natuurlijk de T303 zelf.

De Sony Ericsson T303 is leverbaar vanaf begin derde kwartaal 2008.

portablegear.nl


Gerelateerde producten