Interessant:

Sony Cyber-shot met 13,6 megapixel

nieuws 27 februari 2008 om 10:30

Sony heeft de DSC-W300 gepresenteerd, een Cyber-shot camera die beschikt over 13,6 megapixels; daardoor kan je met deze camera haarscherpe foto's tot groter dan A3-formaat maken.

Met de Carl Zeiss Vario Tessar lens en een zeer hoge ISO-waarde 6400 maakt je met deze camera uitstekende beelden. De Sony DSC-W300 is uitgevoerd met een chique krasbestendige titanium behuizing die vijf keer sterker is dan een normale aluminium behuizing.

Ook nieuw in dit toestel is de speciale EX High-Speed Burst Mode. Hiermee worden vijf beelden per seconde gemaakt. Ideaal voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen mensen of acties. Daarnaast is de gezichtsherkenning-technologie verbeterd. Kleuren worden automatisch aangepast, de camera reageert sneller op gezichten en ziet automatisch het verschil tussen volwassenen en kinderen. Met de SmileShutter-functie kan het toestel ook zo worden ingesteld dat er alleen een foto wordt gemaakt als ook daadwerkelijk de geselecteerde personen lachen. Indien er foto's worden gemaakt met tegenlicht, dan zorgt de Bionz-processor voor de juiste correctie, zodat foto's er natuurlijk uitzien met prachtige weergave van alle details.

Sony DSC-W300

Met het grote Clear Photo LCD-scherm zijn foto's eenvoudig te maken en te bekijken. Maar je kan ook gebruik maken van de geïntegreerde beeldzoeker. Het toestel beschikt over verschillende functies en instellingen om foto's te maken en te bewerken. De HD Output zorgt ervoor dat beelden op elk HD Ready of full HD televisie zijn te bekijken.

De Sony DSC-W300 kost 349 euro en is beschikbaar vanaf begin mei.

portablegear.nl


Gerelateerde producten