Interessant:

iMode passeert 100.000 in Nederland

nieuws 18 december 2002 om 15:52

KPN Mobile is de grens van 100.000 i-mode klanten in Nederland gepasseerd. Op dit moment worden meer dan 1.000 i-mode abonnementen per dag verkocht.

Metingen geven aan dat de tevredenheid van i-mode klanten onveranderd hoog blijft (83%). De toename van het aantal klanten heeft tot gevolg dat er veel gebruik wordt gemaakt van de e-mailfunctie op i-mode. Er zijn al meer dan 2 miljoen mailtjes verzonden en ontvangen via i-mode. Het versturen en ontvangen van een e-mailbericht kost euro 0,03. 92% van de inkomende e-mail is afkomstig van een pc en 66% wordt naar een pc gemaild.Het i-mode concept berust nadrukkelijk op een integratie van de mobiele en de open internetwereld.

In het aantal diensten op i-mode is eveneens een stijging te zien. De content partners bieden al meer dan 110 diensten aan op i-mode. Er is een zeer gevarieerd scala aan diensten en nog iedere week komen er meer bij. Veel content partners bieden klanten gratis proefabonnementen aan om kennis te kunnen maken met hun betaalde diensten. Het aantal onafhankelijke of open sites groeit onverminderd door en ligt al boven de 8.500.

Het versturen en ontvangen van plaatjes en foto's is nu nog makkelijker op i-mode. Elk formaat foto of plaatje kan heel eenvoudig verstuurd worden van een pc naar een i-mode mailadres en omgekeerd, of van het ene naar het andere i-mode toestel.

Gebruikers hebben met i-mode makkelijk en snel toegang tot privé- en zakelijke informatie, waar en wanneer ze dat willen. Beltonen, nieuws en het weerbericht, het telefoonboek en voetbalinformatie zijn voorbeelden van populaire diensten op i-mode. Last minute reizen boeken, ideeën voor vrijetijdsbesteding opdoen in heel Nederland, de laatste sneeuw-informatie vinden, VIP spotting, erotische plaatjes, radarcontroles, animaties, chatten, betaald parkeren: 'het kan echt met i-mode'.

portablegear.nl