Interessant:

Prijs iPod shuffle naar 45 euro

nieuws 21 februari 2008 om 08:30

Apple heeft deze week aangekondigd dat het de prijs van iPod shuffle verlaagd tot 45 euro. Daarnaast kondigt het bedrijf een nieuw 2-GB model aan voor 65 euro.

De iPod shuffle is 8,2 kubieke centimeter groot, weegt 15 gram en heeft een aluminium behuizing met een geïntegreerde clip. De populaire muziekspeler is verkrijgbaar in vijf kleuren: zilver, blauw, groen, paars en (PRODUCT) RED special edition.

"Met een prijs van slechts Euro 45 is iPod shuffle de meest betaalbare iPod ooit", aldus Greg Joswiak, vice president Worldwide iPod Product Marketing van Apple. "En dankzij het nieuwe 2-GB model kunnen muziekliefhebbers op de ongelooflijk kleine iPod shuffle nu nog meer nummers zetten."

De iPod-serie bestaat uit iPod shuffle, iPod classic, waarop tot 40.000 nummers passen, de iPod nano met videoweergave en de iPod touch met zijn Multi-Touch-gebruikersinterface. Bezitters van een iPod kunnen kiezen uit een veel accessoires: meer dan 4000 producten die speciaal voor de iPod zijn gemaakt, waaronder hoesjes, fitnessaccessoires, luidsprekers en iPod-aansluitingen (die vooral in Amerikaanse auto's zijn te vinden).

portablegear.nl