Interessant:

Ben terug als aanbieder simkaart-abonnementen

nieuws 18 februari 2008 om 10:14

Vanaf vandaag is Ben terug, niet als provider, maar als aanbieder van uitsluitend simkaart-abonnementen.

Bellen met Ben kan daardoor voordelig zijn, aangezien je alleen een simkaart hoeft te kopen en geen mobiele telefoon. Tegelijk is Ben – met drie abonnementen en een opzegtermijn van een maand – eenvoudig en ongebonden.

Ben is vijf jaar weggeweest en nu weer terug. Ben is van mening dat er behoefte is in de markt naar scherpe tarieven, gemak en eenvoud. Zo hoef je om te bellen én te sms’en bij Ben alleen te kiezen uit Ben soms, Ben regelmatig of Ben vaak. Daarnaast zijn twee extra bundels te koop. Eén om extra voordelig, veel te sms'en en één om mobiel te internetten. Je kan zou langen bellen met Ben als je wilt. De opzegtermijn is slechts één maand.

Ben geniet onder alle Nederlanders nog een naamsbekendheid van 61%. Dankzij de vroegere culturele – en leeftijdsdiverse campagnes. Maar bijvoorbeeld ook dankzij de introductie van de bel-etiquette Ben aan/uit in bioscopen en restaurants. De duidelijke behoefte in markt gecombineerd met zo'n bijzonder merk, verklaart de terugkeer van Ben, zegt Ben.

Vanavond om 19.20 uur stelt Ben zich weer aan je voor. Als eerste of als hernieuwde kennismaking. In een 3 minuten durende dubbelcommercial op Nederland 1 en 3. En daarna is Ben ook aanwezig op de overige TV-zenders, radio, het internet en abri's in heel Nederland.

Wie wil bellen en sms'en of mobiel internetten met Ben kan via Ben.nl een simkaart-abonnement bestellen. Daar lees je ook hoe je kunt overstappen naar Ben en beheer je ook je eigen contract. Bellen met Ben kan vanaf 3 maart 2008.

portablegear.nl