Interessant:

Sony komt met kleurige headsets

nieuws 12 februari 2008 om 12:00

De divisie IT-randapparatuur van Sony Europe kondigt heeft een uitbreiding van het assortiment headsets aangekondigd met vijf nieuwe modellen, in de stijlvolle kleuren zwart/zilver en zwart/oranje metallic.

Het nieuwe assortiment omvat twee pc-headsets met hoofdband (DR-220DPS en DR-220DPTM), twee headsets met hoofdband en ingebouwde volumeregelaar (DR-220DPVS en DR-220DPVTM) en het USB-model DR-260USBS. De headsets zijn geschikt voor diverse doeleinden, niet alleen voor het luisteren naar muziek, maar ook voor onlinegames met meerdere spelers, handsfree chatten via het internet en VoIP-gesprekken (Voice over Internet Protocol) via bijvoorbeeld MSN Messenger en Skype.

Sony DR-220DPVS headset

Elke Sony-headset zorgt voor een heldere overdracht van spraak en geluid. De headsets beschikken over een microfoon met een volledig instelbare en draaibare flexibele arm en zijn voorzien van de ruisonderdrukkingstechnologie van Sony. Voor nog meer luistergenot zijn de headsets uitgerust met Sony Acoustic Twin Turbo Circuits en een Silent Cap Design waardoor zo weinig mogelijk geluid weglekt. De headsets zijn tevens voorzien van verstelbare lichtgewicht hoofdbanden voor optimaal draagcomfort.

portablegear.nl