Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Nieuwe modellen iPhone en iPod touch

nieuws 6 februari 2008 om 10:30

Apple heeft deze week een nieuw model iPhone en iPod touch ge´ntroduceerd. Deze modellen hebben twee keer zo veel geheugen, waardoor gebruikers twee keer zo veel muziek, foto's en video's mee kunnen nemen.

De iPhone is nu verkrijgbaar in een nieuw 16-GB model voor $499, naast het bestaande 8-GB model dat verkrijgbaar is voor $399. De iPod touch is nu verkrijgbaar in een 32-GB model voor Euro 459, naast het bestaande 16-GB model (Euro 369) en het 8-GB model (Euro 279).

"Sommige gebruikers kunnen nooit te veel geheugen hebben", aldus Greg Joswiak, Vice President iPod en iPhone Product Marketing van Apple. "Nu kan iedereen van nog meer muziek, foto's en video's genieten op de meest revolutionaire mobiele telefoon en het beste draagbare Wi-Fi-apparaat ter wereld."

Zowel iPhone als iPod touch zijn voorzien van de "Multi-Touch"-gebruikersinterface en software van Apple waarmee gebruikers met ÚÚn vinger al hun muziek, video's, foto's en nog veel meer kunnen vinden. Alle iPhone- en iPod touch-modellen zijn voorzien van de nieuwste software-upgrades die afgelopen maand zijn aangekondigd en bieden nu de mogelijkheid om automatisch een locatie te vinden met behulp van het nieuwe programma Kaarten, webknipsels te maken voor toegang tot favoriete websites, het beginscherm aan te passen en de nieuwe iTunes-huurfilms te bekijken. Zowel iPhone als iPod touch zijn voorzien van Safari, de geavanceerde browser voor draagbare apparatuur, en bevatten daarnaast fantastische programma's zoals Mail, Kaarten, Aandelen, Weer en Notities.

portablegear.nl