Interessant:

Gratis mobiel internet van debitel

nieuws 4 februari 2008 om 14:32

debitel gaat mobiel internet een maand lang gratis aanbieden aan klanten. In de komende twee weken zal debitel naar alle klanten een sms'je sturen met daarin de instellingen voor het gebruik van mobiel internet.

Na acceptatie van de instellingen kunnen debitel klanten internet op de mobiele telefoon een maand lang gratis uitproberen.

Vanaf zondag 3 februari t/m 13 februari zal debitel de nieuwe instellingen voor mobiel internet, e-mail en mms per sms versturen naar alle debitel klanten die bellen op het KPN netwerk. De instellingen zijn gratis en zijn eenvoudig te accepteren. Vervolgens kunnen klanten de gehele maand februari gratis internet op de mobiel uitproberen, met een maximum van 5 mb.

"Om onze klanten te laten zien hoe handig mobiel internet is en om snel toegang te kunnen bieden tot een scala aan mobiele websites, hebben we samen met ilse media een startpagina ontwikkeld," zegt Toine Klok, Sr. manager sales en marketing van debitel. Ilse media is bij uitstek de partij voor het aanbieden van goede websites. Op ieder gewenst moment kunnen klanten hun mail bijwerken en zoeken naar informatie, nieuws en entertainment, zoals de mobiele website van NU.nl, google.nl, het KNMI maar ook hyves.nl en hotmail. De startpagina is toegankelijk via http://mobiel.debitel.nl.

Erik Rovers, business developer mobiel ilse media: "2008 wordt het jaar dat het volume van mobiel internet aanzienlijke vormen aan gaat nemen. De keuze van debitel voor ilse media bevestigt onze leidende rol in het op een vertrouwde en gebruiksvriendelijke manier ontsluiten van internet via de mobiel; ook debitel klanten kunnen hier nu van profiteren."

Veel bellers en internet gebruikers denken nog steeds dat mobiel internetten heel duur is maar dat is niet meer zo. debitel biedt nu een voordelige bundel voor mobiel internet gebruik voor slechts €9,95 per maand. Klanten die de mobiel internet dienst afnemen kunnen maandelijks onbeperkt mobiel internetten en e-mailen.

portablegear.nl