Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

iPhone-kloon bij Intertoys

nieuws 4 februari 2008 om 10:30

Afgelopen weekend was het mogelijk om bij speelgoedketen Intertoys een iPhone-kloon te kopen voor vijftig euro. De kloon heet QW MP-204 en is een mediaspeler met touchscreen, 2 GB opslagruimte en een een 2.4 inch kleurenscherm.

Met het apparaat kan je muziek en video's afspelen maar bellen, zoals met de originele iPhone, is niet mogelijk. De QW MP-204 heeft verder een slot voor een SD-kaart, FM-radio, upgradable firmware en een screensaver. Opvallend werkt de speler met dezelfde iconen als de iPhone en iPod touch. Het werkt echter wel enigszins anders: je krijgt er namelijk bij een stylus voor de bediening.

iPhone-kloon in Intertoys-folder

Intertoys verkocht maximaal twee van deze mediaspelers per klant en het was een eenmalige actie, dus het heeft niet veel zin nu nog te proberen er nu nog een te bemachtigen. Naast een iPhone-kloon verkocht Intertoys ook een goedkope low-budget (vijftig euro) kloon van de spelcomputer de Nintendo Wii, genaamd de Vimax.

Dergelijk schaamteloos kopiŰren van produkten is vooral bekend uit China; in Nederland komt het minder vaak aan het licht.

De iPhone werd in november 2007 in Duitsland ge´ntroduceerd; naar verwachting komt de populaire mediaspeler in het tweede kwartaal van 2008 eindelijk in Nederland uit.

iPhoneclub.nl