Interessant:

Apple voegt kleur roze toe aan iPod nano-serie

nieuws 23 januari 2008 om 10:30

Apple introduceert vandaag een nieuwe roze iPod nano ter aanvulling op de serie met de populairste muziekspelers ter wereld.

De roze iPod nano is per direct verkrijgbaar in een 8-GB uitvoering en kost 199 Euro. iPod nano heeft een display van 5 cm waarop de gebruiker gloednieuwe iTunes-huurfilms of bij de iTunes Store gekochte tv-programma's en muziekvideo's kan bekijken. De gebruiksduur van de batterij van de nieuwe iPod nano is maximaal 24 uur voor het afspelen van muziek en 5 uur voor het afspelen van video's. iPod nano heeft nu een behuizing van geanodiseerd aluminium en gepolijst roestvrij staal, en is ook leverbaar in de kleuren zilver, zwart, blauw, groen en (PRODUCT) RED Special Edition.

"Onze klanten zullen helemaal weg zijn van de nieuwe roze iPod nano", aldus Greg Joswiak, Vice President iPod Product Marketing van Apple. "De roze uitvoering is ideaal voor wie toe is aan een nieuwe lentekleur of op zoek is naar een bijzonder cadeau voor Valentijnsdag."

De gebruikersinterface van de iPod nano is verbeterd, waardoor albumillustraties en foto's beter tot hun recht komen. De toevoeging van Cover Flow betekent dat je met het Click Wheel op albumhoes door je muziekcollectie kunt bladeren. Bovendien kun je bij de iTunes Store muziek, video's en games kopen voor je iPod nano, en in de Verenigde Staten ook de allernieuwste films huren.

Apple iPod Nano

Prijzen en verkrijgbaarheid
De nieuwe roze 8-GB iPod nano is per direct wereldwijd verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 Euro en is een toevoeging aan de reeks 8-GB modellen in de kleuren zilver, zwart, blauw, groen en (PRODUCT) RED special edition. De 4-GB iPod nano is verkrijgbaar in zilver voor een adviesprijs van 149 Euro. Zowel de 4-GB als de 8-GB iPod nano voor Windows of Mac is verkrijgbaar via de Apple Store (www.apple.com/nlstore) en bij erkende Apple resellers. Alle iPod nano-modellen worden geleverd met een koptelefoon met oordopjes, een USB-naar-30-pins-connector en een Universal Dock-connector.

portablegear.nl