Interessant:

Garmin introduceert de Colorado 300 GPS

nieuws 10 januari 2008 om 10:37

Garmin introduceert de Colorado 300 GPS voor recreatief gebruik, watersport en fitness. Met behulp van Garmin's 'Rock 'n Roller' duimwiel kunnen de vele functies van deze navigator met één hand worden bediend - eigenlijk met slechts één duim.

"Of je nu loopt door ongebaande natuur, vist in een onbekende rivier of met uw familie aan het geocachen bent, dankzij de Colorado komt je omgeving tot leven in ongekend detail", zegt Remco Flikweert, Commercieel Manager bij Garmin (Nederland). "En terwijl het toestel over veel nieuwe functies en instelbare opties beschikt, is de Colorado bijzonder eenvoudig te bedienen met het Rock 'n Roller duimwiel."

Zowel op land als op zee zorgt Colorado's hooggevoelige GPS-ontvanger, wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf en helder 3 inch hoge resolutie kleurenscherm ervoor dat gebruikers niet verdwalen. De Colorado werkt ook goed samen met anderen, doordat draadloos routes, routepunten en geocaches uitgewisseld kunnen worden met andere Colorado's.

Garmin Colorado 300 GPS

Omdat gebruikers veel verschillende interesses hebben, kunnen op de Colorado tot vijf eigen profielen ingesteld worden: autonavigatie, watersport, vrije tijd, fitness of papierloos geocaching. Dankzij deze profielen zijn de handigste functies voor iedere activiteit altijd onder handbereik. En ieder uitje met de Colorado kan later worden herbeleefd door de gegevens van het toestel te downloaden en deze te delen met de bijna twee miljoen gebruikers van Garmin Connect (http://connect.garmin.com).

Met een gewicht van 200 gram en een batterijlevensduur tot 15 uur met twee AA penlite batterijen is de Colorado met zijn elektronisch kompas, luchtdruk hoogtemeter en fotoalbum een ideale metgezel voor een uitje. Via een SD geheugenkaart kunnen onder andere extra MapSource details worden geladen, zoals topografische kaarten voor wandelaars of detail wegenkaarten waarmee automobilisten afslag-voor-afslag van A naar B kunnen rijden. De Colorado toont ook de luchttemperatuur en gegevens van de optionele hartslagsensor en/of snelheid en cadanssensor (GSC10). De adviesverkoopprijs van de Colorado 300 bedraagt € 670,00.

portablegear.nl