Interessant:

iRiver introduceert nieuwe digitale mediaspelers

nieuws 9 januari 2008 om 10:45

iRiver heeft op de Consumer Electronics Show in Las Vegas enkele nieuwe mediaspelers ge´ntroduceerd: de SPINN MP4-speler, de IAMOLED mediaspeler en de Aplayer MP3-speler.

De SPINN is een pocket-size MP4-speler voor muziek en video en is het vlaggenschipmodel voor iRiver's onlangs ontwikkelde SPINN Systeem Technology. De SPINN heeft een sjieke vormgeving en veel functionaliteiten, zoals video, foto, muziekspeler, FM Tuner en recording-mogelijkheden. Daarnaast heeft deze speler een mooi groot 3.2" inch scherm en is die voorzien van Bluetooth. De SPINN zal in 4, 8 en 16 GB versies op de markt komen.

iRiver SPINN

De IAMOLED is een digitale mediaspeler met een opslagruimte van maar liefst 160 GB. Het is een luxe vormgegeven speler, met een hoog gadget-gehalte. Het scherm is lekker groot (4.1" inch), zodat je al je films en foto's lekker goed kan zien. De IAMOLED is ook voorzien van de SPINN technologie en is uitgerust met video-, foto- en muziekmogelijken, evenals van FM Tuner, voicerecording, flash game opties, TV Out en een ingebouwd SD & CF slot.

iRiver IAMOLED

De Aplayer is een high-end MP3-speler die ook voorzien is van een FM Tuner. Deze MP3-speler heeft een klassieke en tijdloze, bijna James Bond-achtige look en is makkelijk mee te dragen. De vormgeving is enigszins gebaseerd op klassieke aanstekers en het apparaat is niet veel dikker dan een creditcard. Het LCD scherm is het kleinste LCD scherm van alle MP3-spelers op de markt tot nu toe. Naast een mooi uiterlijk biedt deze speler ook voicerecording en een USB memory stick. De Aplayer komt beschikbaar in 2, 4 en 8 GB NAND Flash edities.

iRiver Aplayer

Het is nog onbekend welke van deze producten ook in Nederland zullen verschijnen of wat ze gaan kosten.

portablegear.nl