Interessant:

Nieuwe Sony Ericsson Z555i, W350i en W760i

nieuws 7 januari 2008 om 11:04

Sony Ericsson heeft op de Consumer Electronics Show in Las Vegas drie nieuwe modellen geïntroduceerd: de Sony Ericsson Z555i, en de Walkman-telefoons W350i en W760i.

De nieuwe Sony Ericsson W760i Walkman-telefoon combineert innovatieve muziekfuncties met GPS en geavanceerde gamingmogelijkheden in een opvallend slider model. De Sony Ericsson W760i is de eerste echt mondiale Walkman-telefoon met tri-band HSDPA, waarmee je, overal ter wereld, met breedbandsnelheid de laatste nieuwe muziek en content kunt downloaden. De telefoon biedt naast muziek, ingebouwde GPS waarmee je snel dat unieke concert of festival kunt vinden, ingebouwde stereo speakers om je muziek met anderen te delen en de laatste nieuwe hit game, Need for Speed ProStreet.

Sony Ericsson W760i

Bij de nieuwe gebruiksvriendelijke en stijlvolle Sony Ericsson W350i staat muziek voorop, door combinatie van populaire Walkman functies en een uniek flip design. De Sony Ericsson W350i Walkman-telefoon toont een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het is Sony Ericsson's eerste muziektelefoon met flip design, een toestel dat je in staat stelt om muziek met je vingertoppen te bedienen en dat gebruiksgemak en stijl combineert. Deze laatste aanwinst in de Walkman-telefoonfamilie kan worden gebruikt samen met de, eveneens vandaag aangekondigde, nieuwe stereo Bluetooth Headset HBH-DS205.

Sony Ericsson W350i

De nieuwe stijlvolle Sony Ericsson Z555i combineert geavanceerde functionaliteit met een mooie vormgeving en design. De Sony Ericsson Z555i is, een elegante clamshell telefoon die een rijke functionaliteit combineert met een opvallend goed uiterlijk. Het is een perfecte match tussen de laatste technische snufjes met een op diamanten geïnspireerd design en dus uiterst geschikt voor wie een stijlstatement wil maken.

Sony Ericsson Z555i

portablegear.nl