Interessant:

Gratis internet op je mobiel bij KPN

nieuws 20 december 2007 om 12:00

Van vrijdag 21 tot en met zondag 30 december is het gebruik van mobiele data oftewel internetten op je mobiel voor alle particuliere mobiele klanten van KPN gratis. Het dataverkeer wordt in die periode niet in rekening gebracht.

Door internetten op je mobiel 10 dagen lang gratis te maken wil KPN iets extra’s doen in de decembermaand die door alle operators en distributeurs is uitgeroepen tot de 'ontdek internet op je mobiel'-maand. Klanten kunnen zo de voordelen en mogelijkheden ontdekken van internet op de mobiel.

"Internetten via de mobiel is inmiddels al door een groot aantal KPN-klanten ontdekt. Het dataverkeer dat we via de mobiel afhandelen is het afgelopen jaar meer dan verdrievoudigd. Het is dan ook niet vreemd dat de mobiel en zijn toepassingen een steeds centralere rol in het leven van klanten krijgt; nieuws, email, hyves en informatie waar en wanneer je wilt. Daarbij komt ook het gemak; het gebruik van internet op de mobiel lijkt steeds meer op het gebruik van internet op de normale computer. KPN Vandaag, de nieuwe mobiele startpagina, is daar een mooi voorbeeld van. In plaats van een opsomming van links, krijgt men een dynamische startpagina met direct het laatste nieuws, weer, verkeer en veel andere extra’s zoals de google- en surftool. Klanten ervaren de nieuwe startpagina veel meer als een echte internetervaring zoals zij die kennen van de computer thuis. De huidige kleurenschermen en de snelle dataverbindingen dragen daar ook aan bij. De internetwereld via de mobiel wordt steeds toegankelijker en gebruiksvriendelijk – een kwestie van tijd totdat iedereen het wil", aldus Marco Visser - directeur KPN Mobiel Nederland.

Het gratis gebruik van internet op de mobiel is voor alle particuliere KPN-klanten met een KPN Prepaid, KPN Mobiel of KPN Flexibel abonnement. Klanten met een bestaande databundel betalen wel gewoon hun maandelijkse bundeltarief, maar hoeven niet te betalen voor het extra dataverbruik. Voor veel Nederlanders zijn de vermeende hoge bundelkosten en ‘het onbekende’ een drempel om voor internet op de mobiel te kiezen. Met KPN Surf&Mail Totaal kan je onbeperkt mailen en surfen voor nog geen €9,95. Door het gratis aan te bieden, hoopt KPN ook deze drempel die er nu is voor mobiel internet te slechten.

portablegear.nl