Interessant:

Nieuwe zakelijke Palm PDA

nieuws 30 oktober 2002 om 23:18

Palm introduceert vandaag de Palm Tungsten T handheld, een slim, zakelijke apparaat in zakformaat. De handheld biedt bedrijfskritische functionaliteit in een zeer krachtige handheld computer.

De Palm Tungsten T is op dit moment de meest compacte Palm handheld op de markt en is ontworpen voor datgene wat gebruikers het belangrijkst vinden. Dankzij het ontwerp en de geïntegreerde software geeft de Palm Tungsten T handheld probleemloos met één hand toegang tot gegevens, terwijl nieuwe processorcapaciteit en een nieuw besturingssysteem de applicaties een krachtige injectie geven, waardoor ze sneller en efficiënter werken.

Met een spraakapplicatie kan de gebruiker snel nieuwe ideeën vastleggen, terwijl de geïntegreerde draadloze Bluetooth-functionaliteit communicatie mogelijk maakt met andere Bluetooth-apparatuur, zoals mobiele telefoons, printers, pc's of andere handhelds.

De Palm Tungsten T is de eerste Palm handheld die is uitgerust met het besturingssysteem Palm OS 5 en de OMAP1510 processor van Texas Instruments. Gebruikers kunnen sneller interactief werken met data-intensieve documenten en beschikken over vernieuwde Palm fonts die een nog betere weergave garanderen.

De Palm Tungsten T handheld kan veelzijdige multimedia-en softwareapplicaties ondersteunen, zoals korte videoclips, digitale audiobestanden of foto's, en interactieve spelletjes. Bovendien geeft het goede leesbare kleurenscherm van de Palm Tungsten T handheld het scherpste Palm scherm aller tijden een nieuwe dimensie aan presentaties, spreadsheets en illustraties.

De Palm Tungsten T handheld kost EUR 699,- en is nu verkrijgbaar in de winkel (bijvoorbeeld Office Centre, RAF en Correct) en online bij de PalmStore.

Palm