Interessant:

Sint en Piet als navigatiestem

nieuws 3 december 2007 om 10:00

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl heeft de stemmen van Sint en Piet beschikbaar gemaakt voor het navigatiesysteem TomTom.

Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. Naast bekende stemmen van bekende Nederlanders heeft Navigatiestemmen.nl ook een collectie van bijzondere en grappige imitatiestemmen. Navigatiestemmen.nl heeft onlangs de stemmen van Sint en Piet gepresenteerd voor gebruik op het populaire navigatiesysteem TomTom.

De stemmen van Sint en Piet zijn ingesproken door Sebastičn de Grand, een stemacteur en voice-over die al enige jaren bekend is van diverse radiocommercials en televisiecommercials. Sebastičn de Grand vindt dat de stemmen van deze bekende karakters zich bij uitstek lenen voor leuke improvisaties voor gebruik in een navigatiesysteem. 'Piet, kan je mijn mijter iets draaien? Ik geloof dat het signaal niet helemaal goed is' en 'Americo moet nog even bijtanken ' zijn enkele bijzondere uitspraken van deze navigatiestem.

De nieuwe navigatiestem is vanaf vandaag via de website van Navigatiestemmen.nl te downloaden en kan gemakkelijk worden geďnstalleerd.