Interessant:

O2 met Arsenal SMS dienst

nieuws 9 oktober 2002 om 20:35

O2 biedt voetballiefhebbers de mogelijkheid om via de mobiele telefoon op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij de Engelse voetbalclub Arsenal. Via de website van de telecomaanbieder kan men zich abonneren op Arsenal Alerts.

De nieuwe dienst bestaat uit twee onderdelen: Arsenal News en Arsenal Live. Gebruikers die zich aanmelden voor Arsenal News worden via sms-jes op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen bij de Londense club, zoals het laatste transfernieuws en blessures in de selectie en bijzonderheden.

Met Arsenal Live is het mogelijk om de wedstrijden van ‘The Gunners’ mee te beleven. Via sms wordt men op de hoogte gehouden van het scoreverloop tijdens wedstrijden van Arsenal, en krijgt men de rust- en eindstand op de mobiele telefoon aangeleverd.

Met Arsenal-Alerts speelt O2 in op de groeiende populariteit van Arsenal in Nederland. De club heeft de Nederlanders Dennis Bergkamp en Giovanni van Bronckhorst onder contract staan. In Engeland zelf is Arsenal, dat O2 als shirtsponsor heeft, een van de populairste clubs in het land. Via mobiele diensten is er een levendige belangstelling voor het downloaden van onder meer clublogo’s, clubliederen, en andere gadgets. Arsenal News en Arsenal Live kosten beide € 0,40 per ontvangen bericht.

Onlangs introduceerde O2 in samenwerking met PSV en NOB Mobile een unieke dienst “Goalalert”. Met deze multimedia-dienst komen de doelpunten van wedstrijden van PSV in bewegend beeld en geluid op een mobiel device ter beschikking. GoalAlert is in zijn meest optimale vorm beschikbaar op de xda van O2.

O2