Interessant:

HTC vernieuwt succesvolle smartphones

nieuws 2 oktober 2007 om 09:49

HTC heeft dinsdag in Amsterdam vier nieuwe producten ge´ntroduceerd, waaronder 3 smartphones, te weten de HTC S730, de HTC Touch Dual en de HTC P6500.

De HTC S730 is een verbeterde versie van de HTC S710. Met de HTC S710 brak HTC definitief door op de markt voor consumententelefoons. De HTC S730 is een zeer geavanceerde smartphone, voorzien van een 400 MHz processor, volledige QWERTY-toetsenbord en HSDPA ondersteuning, voor snel internet. Ondanks deze features weet HTC de afmetingen van de S730 binnen de perken te houden. Net als bij de S710 is het volledige toetsenbord van de HTC S730 uitschuifbaar. Omdat het toetsenbord onder de zijkant van het toestel vandaan komt is het toetsoppervlak relatief ruim. De HTC S730 biedt verder Windows Mobile 6 en 256 flash geheugen in een pistool-metalen grijze behuizing.

HTC S730

De HTC Touch Dual is een HSDPA smartphone met zowel een touchscreen als een keypad. De HTC Touch Dual is de opvolger van de onlangs ge´ntroduceerde HTC Touch. Grootste punt van kritiek bij de originele Touch was de beperkte internetsnelheid (GPRS). HTC komt tegemoet aan deze kritiek door de Touch Dual te voorzien van supersnel HSDPA internet. Ander groot verschil is het sliding keypad van de Touch Dual. Hierdoor heb je de keuze hoe je de telefoon wilt bedienen; via het 2,6" touchscreen met bewegingsherkenning of 'old-school' via het uitschuifbare keypad. Zoals alle HTC telefoons draait ook de Touch Dual op Windows Mobile 6. Verder is de HTC Touch Dual nog voorzien van bluetooth, ruim intern geheugen en een 2 megapixel camera.

HTC Touch Dual

De HTC P6500 tenslotte is een pda / smartphone speciaal voor de zakelijke gebruiker. De P6500 is dan ook uitgerust met Windows Mobile 6 Professional, een barcode scanner en vingerafdruk toegang.

Alle producten zullen eind tegen november in de schappen liggen. Onlangs introduceerde HTC nog de HTC TyTN II.