Interessant:

Nummerinfo per SMS

nieuws 1 oktober 2002 om 16:20

Klanten van Vodafone die gebruik maken van de diensten Vodafone Doorverbinden (115) of Vodafone Nummerinformatie (118), krijgen de gevraagde informatie vanaf nu gratis per SMS toegestuurd.

Deze extra service voor Vodafone klanten is niet alleen handig maar ook veilig: Een beller die in de auto zit en via Vodafone Nummerinformatie een specifiek telefoonnummer opvraagt, hoeft het nummer niet te noteren en kan dus handsfree blijven bellen. De klant kan het nummer direct vanuit het SMS-bericht bellen (door op de .zend. toets te drukken), en eventueel ook opslaan in het persoonlijke telefoonboek van de mobiele telefoon voor later gebruik.

Klanten van Vodafone kunnen bij Vodafone Nummerinformatie per gesprek maximaal zes nationale telefoonnummers opvragen. Hetzelfde aantal SMS-berichten wordt vanuit Vodafone naar de mobiele beller verstuurd. Bij Vodafone Doorverbinden wordt het SMS-bericht met het telefoonnummer naar de mobiele beller gestuurd terwijl de medewerker van Vodafone Customer Services de klant doorverbindt naar het gezochte adres.

Als klanten op een later tijdstip nog een keer willen bellen naar het nummer waarmee ze doorverbonden zijn, kan het nummer dat via SMS verstuurd is daarvoor gebruikt worden.

Vodafone