Interessant:

Gouden LG Shine binnenkort te koop

nieuws 28 september 2007 om 12:12

LG introduceert drie nieuwe modellen binnen haar succesvolle Black Label Series. Het gaat om de luxueuze LG Shine Gold, de chique LG Shine Titanium Black en de hippe LG Shine Pink.

De LG Shine Titanium Black is modieuzer dan gewoon zwart en chiquer dan zilver. Dit stijlvolle design maakt van het toestel een echte eyecatcher. De LG Shine Titanium Black speelt in op futuristische trends en biedt hightech gebruiksgemak

De LG Shine Gold is voorzien van een fraaie goudkleurige afwerking, die staat voor superieure stijl en klasse. LG speelt met de Shine Gold in op de vraag naar telefoons met een exclusief uiterlijk.

De LG Shine Pink tenslotte is bij uitstek geschikt voor jonge, actieve vrouwen die hun eigen stijl kunnen onderstrepen met dit opvallende toestel. De nieuwe toestellen bouwen voort op het enorme wereldwijde succes van de LG Shine slidephones (LG-KE970).

De toestellen beschikken onder andere over een 2 megapixel-camera met een Schneider-Kreuznach-lens, uitbreidbaar geheugen (microSD), multimedia players (MP3, MPEG4, WAV), USB en Bluetooth (vs. 1.2), messaging (SMS, MMS) en internettoegang. De nieuwe versies zijn ook voorzien van een betrouwbare batterij die maar liefst 160 minuten spreektijd en meer dan 280 uur stand-bytijd mogelijk maakt.

Irene Filmer, marketingcoordinator bij LG Nederland, zegt: "De LG Shine is de tweede handset binnen de LG Black Label-serie en is wereldwijd een enorm verkoopsucces. Wij blijven klanten aanvullende keuzes bieden met deze nieuwe LG Shine Gold, Titanium Black en Pink. De nieuwe toestellen spelen in op klanten die trendbewust zijn en zorgen ervoor dat de LG Shine dit jaar een icoon blijft op het gebied van handsets."

De LG Shine Titanium Black en de Shine Pink zijn inmiddels in Nederland al verkrijgbaar. De LG Shine Gold zal vanaf medio oktober 2007 in de winkels liggen. De prijs van de nieuwe toestellen is 349 euro, inclusief btw (zonder abonnement).