Interessant:

Sandisk Sansa View: video voor onderweg

nieuws 13 september 2007 om 10:51

Sandisk heeft de Sandisk Sansa View aangekondigd. De Sandisk Sansa View is een 8 of 16 GB flash mediaspeler met een groot scherm en lange accuduur.

Sandisk positioneert de View als het nieuwe vlaggenschip met tal van verbeteringen ten opzichte van de huidige topper, de Sansa e200-serie (Sansa E250, Sansa E260 en Sansa E270). De Sansa View kan overweg met foto's, muziek en video en biedt bovendien een ingebouwde fm-tuner.

Sandisk Sansa View

De ingebouwde videospeler speelt H.264- WMV-and MPEG4-bestanden en is daardoor bruikbaar met de meest voorkomende bestandsformaten. Met 8 of 16 GB intern geheugen, (op dit moment) maximaal 8 GB extern geheugen, een 2,4" scherm en 7-uur video-playback biedt de Sansa View voldoende mogelijkheden voor vertier tijdens lange reizen.

De Sansa View komt op korte termijn richting Nederland. De prijzen in de VS bedragen 199 dollar voor de 16 GB versie en 149 dollar voor de 8 GB versie. De Nederlandse prijzen zijn waarschijnlijk hetzelfde, maar dan in euro's.

De Sandisk Sansa View is een directe concurrent van de nieuwe Creative Zen, de Samsung YP-P2 en de vorige week vernieuwde Apple iPod nano. Alledrie de spelers zijn compact, voorzien van flash geheugen en bieden video-mogelijkheden.