Interessant:

Nieuwe lijn stijlvolle Nokia accessoires

nieuws 12 september 2007 om 12:27

Nokia heeft een vijftal accessoires geintroduceerd die qua design naadloos aansluiten op het design van de populaire Nokia N-series. Meest opvallende accessoire is het powerpack, dat je drie complete acculadingen biedt voor onderweg.

Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W
De Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W combineert navigatiefuncties met de fraaie, slanke behuizing van het Nseries-design. Zo vind je overal je weg met je compatibele mobiele toestel. Voortbordurend op de missie van Nokia om ‘location-based-services’ naar een steeds groter publiek te brengen, is de GPS-module geschikt voor een groot aantal Nokia toestellen en Nokia Maps.

Nokia LD-4W

Deze lichtgewicht GPS-module (31 gram) werkt tot 10 uur op één acculading. Deze zwart met metallic module heeft een strakke vormgeving en bevat een LED-aanduiding die je informeert over GPS-status, spanning en accustatus, en over eventuele Bluetooth-verbindingen. De GPS-module komt wereldwijd beschikbaar en gaat rond de 125 euro ex BTW kosten.

Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903
De strak gestijlde Nokia Bluetooth Headset BH-903 is alles wat je nodig hebt om overal van hoogwaardig stereo-geluid te genieten. De headset werkt met Bluetooth en ondersteunt compatibele apparaten met Bluetooth A2DP, AVRCP, PBAP, HFP en HSP profielen. Je kunt hem dus probleemloos koppelen met een passend toestel of een andere muziekspeler.

Nokia BH-903

Als je tijdens het afspelen van een nummer gebeld wordt, schakelt de Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903 automatisch naar de gespreksstand, om na beëindiging van het gesprek weer in de muziekmodus te gaan. De headset weegt slechts 32 gram en is goed voor maximaal 15 uur gespreks- en muziekplezier op één acculading. De Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903 gaat circa 200 euro ex BTW kosten en wordt wereldwijd leverbaar.

Nokia Bluetooth Headset BH-902
Geniet ook onderweg van kristalheldere gesprekken met de Nokia Bluetooth Headset BH-902. Deze headset beschikt over een stijlvolle design met een OLED-scherm en biedt superieure geluidskwaliteit dankzij geoptimaliseerde DSP-technologie (Digital Signal Processing). Het OLED-scherm is ontworpen met de gebruiker in het vizier en biedt gebruiksvriendelijk gespreks- en verbindingsbeheer, direct via de headset.

Nokia BH-902

Het display geeft zelfs aan dat er een MMS of SMS is binnengekomen. Dankzij het meegeleverde halssnoer of clip en de flexibele oordopjes heb je de Nokia Bluetooth Headset BH-902 altijd bij de hand, met maximaal gebruikscomfort. De headset biedt tot 8 uur gesprekstijd en weegt slechts 18 gram. De Nokia Bluetooth Headset BH-902 kost ongeveer 115 euro ex BTW en wordt wereldwijd uitgebracht.

Nokia Bluetooth Speakers MD-7W
De kristalheldere, uiterst krachtige stereosound van de Nokia Bluetooth Speakers MD-7W biedt ook onderweg geweldig geluid. De speakers zijn voorzien van indrukwekkende 3D stereo en dreunende bassen dankzij dynamisch bass-regeling. De speakers werden ontwikkeld in samenwerking met D & M Premium Sound Solutions en zijn afgewerkt in de strakke stijl van de Nokia Nseries. Het compacte pakketje wordt geleverd met handige magnetische bevestigingspunten en een LED-aanduiding voor aan/uit, pairing-modus en accustatus. De set Nokia Bluetooth Speakers MD-7W wordt wereldwijd verkrijgbaar en gaat rond de 130 euro kosten, zonder BTW.

Nokia MD-7W

Nokia Power Pack DC-1
Wie druk-druk en veel onderweg is, heeft niet altijd een stopcontact bij de hand. Gelukkig is er nu de Nokia Power Pack DC-1, een draagbare krachtcentrale in een handzaam, compact formaat. De Power Pack is goed voor maximaal drie acculadingen en voedt je mobiele telefoon als je geen stopcontact in de buurt hebt. De Nokia Power Pack DC-1 is geschikt voor de bekende Nokia 2mm oplaadaansluitingen en heeft twee uitgangskabels, zodat je twee toestellen tegelijk kunt opladen. Hij wordt over de hele wereld leverbaar en kost circa 105 euro zonder BTW.

Nokia DC-1

De accessoires zijn speciaal, maar niet exclusief, ontworpen voor de N-series, waaronder de Nokia N95, de Nokia N95 8GB, de Nokia N81, de Nokia N81 8GB en de Nokia N73. Op andere telefoons zullen de accessoires echter zeker niet misstaan. Alle producten zijn eind 2007 leverbaar.