Interessant:

T-Mobile met gunstig prepaid internet tarief

nieuws 23 juli 2007 om 08:49

Met PrePaid web‘n’walk kunnen prepaidklanten van T-Mobile vanaf 23 juli 2007 zorgeloos mobiel internetten binnen Nederland en zijn zij hiervoor nooit meer dan 2,50 euro per dag kwijt. T-Mobile biedt hierbij de keuze uit vijf aantrekkelijke prepaidtoestellen die geschikt zijn voor mobiel internet met web’n’walk.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Nederland: "Consumenten ontdekken de fun en het gemak van mobiel internet. Via je mobiel in de trein kijken hoe laat de film begint, even je Hyves bijwerken of je e-mail checken. De belangstelling is groot, maar tegelijkertijd willen mensen vooraf wel weten waar ze aan toe zijn."

Feltz vervolgt: "Om die reden bieden we onze klanten met een abonnement al de mogelijkheid om tegen een vast maandbedrag (9,50 euro) gebruik te maken van mobiel internet. Nu maken we mobiel internet ook aantrekkelijk en gemakkelijk voor prepaidbellers. Hoeveel data de klant ook gebruikt, de teller stopt automatisch bij 2,50 euro per dag. Zo ben je de hele dag zorgeloos online!"

Prepaidbellers hebben de keuze uit vijf toestellen - die vanwege het grote scherm en mobiele webbrowser zeer geschikt zijn - voor mobiel internet: Nokia 3110, Sony Ericsson W810i, Samsung E900, Samsung E570 en de Sony Ericsson W200i. Klanten die tussen 23 juli en 30 september één van deze telefoons kiezen bij hun T-Mobile PrePaid-simkaart, krijgen één week gratis internetten.

Het gebruik van mobiel internet wordt van het normale beltegoed afgeschreven. De kosten van T-Mobile PrePaid web’n’walk in Nederland zijn 0,50 euro voor 200Kb met een maximum van 2,50 euro per dag.