Interessant:

Scherm en accuduur iPhone aangepakt door Apple

nieuws 20 juni 2007 om 08:37

Op 29 juni komt de Apple iPhone uit in Amerika, vlak voor de lancering heeft Apple nog enkele ingrijpende wijzigingen doorgevoerd. Apple heeft namelijk de accuduur vergroot en de kwaliteit van het scherm van de iPhone is verbeterd.

Door de aanpassingen is de Apple iPhone acht uur te gebruiken voor gesprekken, zeven uur voor videoweergave, 24 uur voor het afspelen van muziek en zes uur voor mobiel internet. Oorspronkelijk bedroeg de accuduur voor de meeste onderdelen slechts vijf uur, voor het beluisteren van muziek ging de accu zestien uur mee. De iPhone kan 250 uur in standby-modus blijven. Apple heeft niet bekend gemaakt hoe deze accuwinst geboekt is.

De meest opvallende feature aan de iPhone is zijn 3,5 inch touchscreen. De kunststoftoplaag van dit touchscreen is vervangen door een glazen toplaag. Hierdoor reageert het scherm beter op aanraking en produceert het een helderder beeld.

Apple-topman Steve Jobs is zeer tevreden over de verbeterde accuduur van de iPhone. Volgens Jobs gaat de accu van de iPhone langer mee dan die van de meeste smartphones en langer dan die van het gros van de mp3-spelers.

Webwereld


Gerelateerde producten