Interessant:

Nokia 8600 Luna nieuwe designtopper Nokia

nieuws 1 juni 2007 om 13:52

Nokia introduceert verleidelijke, mysterieuze schoonheid in de vorm van Nokia 8600 Luna. De 8600 Luna onderscheidt zich door de ambachtelijke verwerking van glas in het toestel. Nokia combineert vrijwel ondoorzichtig rookglas en uniek, soft-touch roestvrijstaal.

Nokia 8600

Het high-tech design wordt versterkt door het keypad dat pulserend oplicht in afwachting van een oproep. Qau features biedt de Nokia 8600 Luna een 2 megapixel camera, een audiospeler en een enkelvoudige micro-USB poort om alle noodzakelijke taken, zoals opladen, audio- en dataconnectiviteit, via één aansluiting te laten lopen.

"De ontwikkeling van de Nokia 8600 Luna werd gekenmerkt door een bijna obsessieve aandacht voor detail," vertelt Heikki Norta, Senior Vice President Mobile Phones van Nokia. "We hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat de esthetische en tactiele ervaring van de materialen – van de koele zachtheid van het glas tegen de wang van de gebruiker en de warme, gladde perfectie van het staal in de hand tot en met de subtiele veerkracht van de toetsen – alle verwachtingen zou overtreffen. Zelfs de naam moest unieke associaties oproepen. De Nokia 8600 Luna is vernoemd naar de maangodin Luna, die door de Romeinen vaak werd voorgesteld als een verleidelijke, mysterieuze schoonheid, gevat in een zacht maar stralend licht."