Interessant:

TomTom met XL variant

nieuws 16 april 2007 om 12:13

TomTom kondigt vandaag de nieuwe TomTom ONE XL productlijn aan met een supergroot en kwalitatief hoogwaardig 4,3 inch aanraakscherm en een slank nieuw design. Het 4.3 inch scherm garandeert dat bestuurders een helder beeld hebben, terwijl men veilig en zonder stress op weg kan.

Dankzij het grote scherm hebben bestuurders een beter wegoverzicht met meer straten en informatie op het beeldscherm. Daarbij is de TomTom ONE XL tevens gereed voor het ontvangen van verkeersinformatie. Dit betekent dat bestuurders eenvoudig toegang hebben tot verkeersinformatie via een RDS-TMC-ontvanger of een abonnement op TomTom PLUS Verkeersinfo.

TomTom ONE XL

Tegelijkertijd met de introductie van TomTom ONE XL wordt een nieuwe lijn accessoires geïntroduceerd voor optimaal gebruikersgemak van de TomTom ONE XL. Deze serie bestaat uit een bescherm tasje, verschillende installatie oplossingen en een snelle thuisoplader.

Gebruikers hebben tevens toegang tot TomTom HOME. TomTom HOME is TomTom's gratis softwaretoepassing die gebruikers in staat stelt content te beheren, te downloaden, op te slaan en te verplaatsen van de computer naar het TomTom-apparaat. Via TomTom HOME kunnen gebruikers eenvoudig routes plannen, stemmen downloaden, verkeerswaarschuwingen ontvangen en kaarten installeren om zodoende de TomTom altijd up-to-date te houden.

De TomTom ONE XL productlijn is vanaf mei 2007 beschikbaar via alle grote winkelketens in Europa, alsmede in de Verenigde Staten, Australië en Zuid Afrika. In de Benelux is enkel de TomTom ONE XL Europa versie beschikbaar. TomTom ONE XL Europa heeft een consumentenadviesprijs van 399 euro.