Interessant:

Samsung presenteert Timberlake

nieuws 13 april 2007 om 10:14

Samsung brengt samen met operator Hi een tweetal speciale Justin Timberlake combinatie-pakketten op de markt. Bij de nieuwe Samsung U600 met Hi abonnement en de Samsung C260 met Hi PrePay krijg je leuke Justin Timberlake content cadeau en maak je bovendien kans op unieke concertkaarten en zelfs kaarten voor de Soundcheck Party voorafgaand aan het concert.

Samsung is de hoofdsponsor van de Future Sex & Love Show van Justin Timberlake op 16 juni 2007 in de Amsterdam ArenA. Deze show maakt deel uit van zijn Justin Timberlake's Future Sex & Love-tour.

"De overeenkomst tussen Justin Timberlake en Samsung is dat beide stijl hebben en vernieuwend bezig zijn", stelt Paul Wilkens, Sales & Marketing Director Telecommunications Division van Samsung. "Justin Timberlake staat met zijn energieke en sexy live-shows symbool voor Samsung. Kwaliteit zoekt elkaar op."

Timberland is bekend uit de succesvolle band NSync. De populaire boyband verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen cd's. Timberlake brak solo door met het album 'Justified'.

De laatste jaren werken steeds meer operators en fabrikanten samen met vermaarde popsterren. Samsung kondigde in maart nog een samenwerking met Beyoncť aan. En de wereldtour van TiŽsto wordt gesponsord door Sony Ericsson. Maar ook Vodafone (met Kane), T-Mobile (met Robbie Williams) en Orange (met Gwen Stefani) maken regelmatig gebruik van de diensten van de hedendaagse popiconen.