Interessant:

Nieuwe stijlvolle Walkman foon W660i

nieuws 14 maart 2007 om 16:47

Sony Ericsson breidt de succesvolle Walkman reeks uit met een designtoestel, de W660i. Hoewel bij de W660i de nadruk ligt op het design, is het ook een volwaardig lid van de Walkman telefoonfamilie en kunnen er honderden volledige tracks op worden opgeslagen.

Net als de meeste van de nieuwste Walkman telefoons is de W660i uitgerust met TrackID. Als je wilt weten hoe een muziekstuk heet dat je niet herkent, hoef je alleen maar enkele seconden van de track op te nemen. Dat kan via de microfoon of door een clip direct van de telefoon’s FM Radio te ‘taggen’. TrackID stuurt de clip vervolgens naar de Gracenote Mobile MusicID database. In korte tijd identificeert deze de track, de artiest en het album en stuurt deze informatie terug naar jouw Walkman telefoon!

De W660i Walkman telefoon kan maximaal 470 volledige tracks opslaan (in eAAC+ format) op de 512MB Memory Stick Micro (M2) die wordt meegeleverd. En als je muziekcollectie groeit, kun je het geheugen verder uitbreiden. Bijvoorbeeld: op een 1GB Memory Stick Micro (M2) kun je zo’n 1.000 tracks opslaan.

Naast het snelle downloaden van muziek en websurfen kan de W660i ook RSS feeds direct naar de desktop van de telefoon sturen, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en de sappigste roddels. De telefoon heeft een 2.0 megapixel camera met Picture Blogging, waardoor je foto’s kunt maken en ze direct kunt uploaden naar jouw persoonlijke blog site – en dat alles met UMTS snelheid!

De vandaag door Sony Ericsson aangekondigde Snap-On Speakers MPS-75 is een kleine plug-in speaker unit met een uitstekende geluidskwaliteit. De unit werkt op de batterij van de telefoon en is perfect geschikt voor al die onverwachte feestmomenten! De W660i Walkman telefoon biedt verder Bluetooth Audio Streaming, waarmee je muziek draadloos van de telefoon naar andere compatible apparaten – zoals de Music Bluetooth Receiver MBR-100 of de Stereo Bluetooth Headset HBH-DS970 – kunt sturen. De W660i Walkman telefoon is een UMTS 2100 en GPRS 900/1800/1900 apparaat, verkrijgbaar in geselecteerde markten vanaf het tweede kwartaal van 2007. De Snap-On Speakers MPS-75 is wereldwijd leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2007.