Interessant:

Gwen Stefani exclusief bij Orange

nieuws 13 november 2006 om 14:19

Orange Prepaid Music klanten kunnen sinds dit weekend exclusief het nieuwe album ‘Konvicted’ van Akon op hun mobiel beluisteren, nog voordat het in de winkel ligt. Later deze maand kunnen zij als eerste genieten van het nieuwe album van Gwen Stefani.

Orange Prepaid Music klanten hebben een streepje voor op andere mobiele bellers. Naast 300 gratis sms-jes per maand en korting op onder meer ringtones, hebben zij exclusief toegang tot het Orange Music Station. Op hun mobiele telefoon luisteren zij naar de hotste tracks van dit moment, waar en wanneer zij maar willen. Ook kunnen zij genieten van exclusieve luistersessies met populaire artiesten, het laatste muzieknieuws of meedoen aan prijsvragen. Hierbij maken zij kans op concertkaartjes voor optredens en meet & greets met bijvoorbeeld Sugababes, Rihanna of Christina Aguilera.

Orange Prepaid Music geeft de mobiele beller voordelige tarieven, de mooiste toestellen met mp3-speler en wie per maand voor € 10 opwaardeert, krijgt 300 gratis sms’jes, iedere maand weer. Prepaid Music is verkrijgbaar in combinatie met een nieuw toestel of als sim-only voor maar € 9,95, er is dus geen nieuwe telefoon nodig om te genieten van alle voordelen.