Interessant:

Nieuwe telefoons BenQ-Siemens

nieuws 27 juli 2006 om 13:12

BenQ-Siemens heeft gisteren in Mallorca drie nieuwe telefoons aan de pers gepresenteerd. Het gaat om de E71, de E81 en de SL91. Alle drie de toestellen zullen nog dit jaar in Nederland verkocht gaan worden. Prijzen zijn nog niet bekend.

BenQ-Siemens E71
Met de E71 en de E81 breidt BenQ-Siemens de E-reeks verder uit. De E71 is een multimedia telefoon met een ingebouwde mp3-speler, 1,3 megapixel camera en een fm-tuner. Het spiegelende omhulsel is voorzien van een innovatieve non-stick coating, waardoor afdrukken van vingers of andere vlekken nauwelijks grip krijgen op de telefoon.

BenQ-Siemens E81
De E81 tenslotte is een bijzonder kleine entry-level UMTS telefoon met standaard de Google Earth applicatie. Op multimediagebied stelt de E81 met zijn mp3-, foto- en videomogelijkheden niet teleur.

BenQ-Siemens SL91
De SL91 is een luxueuze UMTS telefoon met een stijlvol rond zwart sliderdesign. BenQ-Siemens levert het toestel standaard met een headset en een cradle om de E91 een eigen plek te geven op kantoor of thuis. Onder andere met 3,2 megapixel camera en kleurenscherm met 16,7 miljoen kleuren.