Interessant:

E-Ten combineert mediaspeler met navigatiesysteem

nieuws 15 maart 2006 om 18:44

De Taiwanese fabrikant E-Ten is gespecialiseerd in het combineren van satellietnavigatie, pda's en mobiele telefoons. E-Ten zal zijn nieuwe producten waarschijnlijk snel in Europa lanceren. De E-Ten G500 is een Pocket PC Phone met ingebouwde gps-module. E-Ten's Pathfinder is niet zo makkelijk te categoriseren.

De E-Ten G500 is een krachtige Pocket PC Phone die draait op Windows Mobile 5.0. Onderhuids schuilt een 400MHz processor, 184 megabyte geheugen en een gps-module.

E-Ten G500

De G500 kan niet alleen gebruikt worden als mobiele telefoon, routeplanner en pda. De ingebouwde 1,3 megapixel digicam tovert het toestel om in een fotocamera.

E-Ten heeft met de Pathfinder laten zien waar het nog meer toe in staat is. De Pathfinder is een combinatie van satellietnavigatie en multimediaspeler. Het grote 3,5 inch touchscreen geeft allerlei muziek- en filmbestanden weer. Ook kan de Pathfinder gebruikt worden als navigatiesysteem.

E-Ten Pathfinder

E-Ten heeft de Pathfinder ook uitgerust met een DMB en DAB-tuner. Hierdoor is de Pathfinder geschikt om digitale televisie en digitale radio te ontvangen.

E-Ten maakte geen prijzen over de G500 en de Pathfinder bekend.

engadget