Interessant:

Speciale kindertelefoon nu ook in Nederland

nieuws 22 november 2004 om 19:25

Na Engeland en Duitsland zal deze kindvriendelijke FOONY - als derde land in Europa - in Nederland op de markt komen. Met deze telefoon kunnen de allerkleinsten met één druk op de knop bellen met papa, mama, oma, de buurvrouw of de juf.

De FOONY wordt in twee kleuren aangeboden, namelijk: roze en wit. De FOONY ligt vanaf 29 november in de winkels van BCC en de debitel shops.

Het uiterlijk en het innerlijk (technisch) van deze mobiele telefoon voldoen aan alle wensen en eisen van kinderen en hun ouders. De FOONY ziet er uit als een beestje en is zeer gebruiksvriendelijk en veilig. De FOONY heeft een eenvoudige drie-knops-bediening waarmee het kind slechts vijf, door de ouders voorgeprogrammeerde telefoonnummers, kan bellen.

Zodoende kunnen kinderen alléén die nummers bellen en niet SMS-en of 0900- of buitenland gesprekken voeren. Het kind kan bellen, maar ook gebeld worden en herkent door de nummerherkenning, door wie hij of zij gebeld wordt.

De FOONY is een complete prepaid telefoon in kinderstijl; inclusief prepaid kaart van KPN Telecom (betrouwbaar netwerk), oplader, gratis originele FOONY headset en met een beltegoed van maar liefst maximaal € 32,-. Het complete pakket kost inclusief alle hierboven beschreven extra’s € 69,95.

Foony