Interessant:

Hoofddoek beschermt tegen schadelijke GSM straling

nieuws 4 augustus 2004 om 23:12

Eens in de zoveel tijd duiken er verontrustende berichten op over de mogelijke schadelijke gevolgen van de straling van mobieltjes. Weten-schappers beweren de ene dag dat GSM straling schadelijk is, de andere dag wordt deze stelling ontkracht.

En anderen nemen het zekere voor het onzekere. Het internetbedrijf Handy Fashions brengt namelijk hoofddoeken op de markt die GSM straling tegenhouden. Handy Fashion is een Noors bedrijf dat over de hele wereld levert. Volgens Handy Fashions houden hun hoofddoeken honderd procent van de GSM straling tegen.

Tijdens het bellen moet men de hoofddoek om het hoofd wikkelen, om zo te voorkomen dat de GSM straling door het lichaam opgenomen wordt. Als een mobieltje in een hoofddoek van Handy Fashions gewikkeld wordt, heeft deze geen bereik meer. De doeken hebben een glanzende zilveren kleur en zijn te verkrijgen in drie maten. De hoofddoeken zijn volgens de makers geschikt voor zowel dames als heren.

Om veilig te bellen moet echter wel een flinke prijs betaald worden. De kleinste hoofddoek kost 35 euro en de grootste gaat voor 118 euro over de digitale toonbank.

PortableGear.nl