Interessant:

Nieuwe Audi e-tron 50 quattro te reserveren

nieuws 12 augustus 2019 om 15:08

De Audi e-tron quattro 50 is vanaf vandaag te reserveren voor 72.000 euro. De quattro 50 is een iets eenvoudigere versie van de Audi e-tron quttro 55. In plaats van een 83 kWh accupakket is deze versie uitgerust met een 71 kWh accupakket. Ook het vermogen is met 308 pk lager dan de 408 pk van de quattro 55.

Audi e-tron 50 quattro

De Audi e-tron 50 quattro combineert sportieve prestaties met een hoge efficiency. Net als zijn krachtigere broer, de e-tron 55 quattro, heeft deze nieuwe versie een elektromotor op de voor- en achteras. De 230 kW sterke SUV heeft een maximum koppel van 540 Nm en accelereert in 7,0 seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer (WLTP).

Vier introductieversies

De nieuwe Audi e-tron 50 quattro Launch edition is beschikbaar in maar vier verschillende uitvoeringen:

  • Launch edition: de Launch edition is onder meer voorzien van LED voor- en achterlichten, 20-inch lichtmetalen velgen, MMI navigatie plus, de Audi virtual cockpit, parkeerhulp plus (met 360 graden weergave), adaptive air suspension, metallic lak, elektrisch bedienbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, lichtpakket en automatisch dimmende buitenspiegels. De consumentenadviesprijs van de Launch edition is 71.900 euro.
  • Launch edition Plus: de Launch edition Plus biedt boven de Launch edition onder meer stoelverwarming vóór, ‘Twin’ lederen bekleding, mono.pur afwerking in het interieur, Audi smartphone interface, panoramadak en assistentiepakket ‘Tour’ met 7 assistentiesystemen waaronder adaptive drive assist, adaptive cruise control en predictive efficiency assist. De consumentenadviesprijs van de Launch edition Plus is 74.900 euro.
  • Launch edition Black: de sportieve Launch edition Black heeft de uitrusting van de Launch edition Plus en biedt daarboven niet alleen het S line interieur, maar ook, uniek voor de Audi e-tron 50 quattro, het S line exterieur. Het zwarte, in leder en alcantara uitgevoerde interieur (inclusief zwarte dakhemel) past goed bij het zwarte optiekpakket exterieur, de zwarte dakreling en het privacy glas. De consumentenadviesprijs van de Launch edition Black is 78.900 euro
  • Launch edition Vorsprung: de Launch edition Vorsprung staat bol van de technologie en is luxueus afgewerkt met onder meer ‘Valcona’ lederen bekleding. Hij biedt boven de Launch edition Plus een groot aantal technologieën zoals comfortsleutel, Audi virtual cockpit plus, Audi virtual mirrors en assistentiepakket ‘City’ met onder meer kruispuntassistent, rear traffic crossing assist, Audi pre sense side en Audi pre sense rear. De Launch edition Vorsprung heeft een consumentenadviesprijs van 82.900 euro.

Audi e-care

De Audi e-tron 50 quattro wordt standaard geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket speciaal samengesteld voor zorgeloos elektrisch rijden. Bij Audi e-care zijn inbegrepen:

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • 8 jaar fabrieksgarantie op het batterijpakket
  • 6 jaar onderhoudsinspecties en APK
  • Online navigatie-updates met actueel laadnetwerk
  • Audi e-tron gebruikerstraining

Audi e-tron 50 quattro nu te reserveren

De eerste Audi e-tron 50 quattro Launch editions arriveren naar verwachting nog voor het einde van 2019 bij de Nederlandse Audi-dealers.

portablegear.nl