Interessant:

LG Q7 officieel verkrijgbaar

nieuws 14 augustus 2018 om 18:23

De LG Q7 is vanaf deze week officieel verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe smartphone biedt verschillende high-end features voor een mid-range prijs. Het toestel kost 299 euro.

De Q-serie kenmerkte zich al door een goed scherm, te weten een 5,5-inch FHD+ FullVision 18:9 scherm met een slank design. Daarop bouwt de Q7 nu voort met nog meer high-end features, zoals water- en stofbestendigheid en Hi-Fi Audio met DTS:X 3D Surround Sound.

"De LG Q7 is gericht op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het toestel kreeg een IP68 rating, die aantoont dat het water- en stofbestendig in ruwe omgevingen, iets wat de Q7 uniek maakt in zijn prijssegment", zegt Jeroen Peeters, manager engineering bij LG Benelux.

LG Q7 - Front
LG Q7 - Front

Verder is de Q7 vooraan uitgerust met een 8-megapixel-camera en een groothoeklens van maximaal 100 graden. Dankzij de Phase Detection Auto Focus (PDAF) op de hoofdcamera stelt het toestel snel scherp. De PDAF focust 23 procent keer sneller dan de traditionele autofocus. De QLens die aanwezig is in de Q7, is nu ook uitgebreid met een AI-functie. Dat maakt dat er enerzijds beeldherkenning in de camera zit. Anderzijds is het via de AI-functie mogelijk om producten te herkennen of online terug te vinden.

De LG Q7 is in de Benelux momenteel verkrijgbaar in combinatie met een promotie voor 299 euro en beschikbaar in de kleuren zwart (Aurora Black), blauw (Moroccan Blue) en paars (Lavender Violet). Vorig jaar kwam LG met de Q6 op de markt.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws