Interessant:

Nokia 5.1 verkrijgbaar

nieuws 9 augustus 2018 om 19:43

De nieuwe Nokia 5.1 is vanaf deze week verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro. De Nokia 5.1 is gemaakt van aluminium en is 40 procent sneller dan zijn voorganger.

In lijn met het klassieke ontwerp van de vorige generatie is de nieuwe Nokia 5.1 tegelijk sober, compact en elegant. De body is vervaardigd uit ťťn enkel 6000 series aluminium blok. Een proces van verspanen, anodiseren en polijsten in 33(!) stappen levert een fraaie behuizing op. Met zijn nieuwe octa-core processor biedt de Nokia 5.1 soepelere algemene prestaties en is hij ook 40% sneller en krachtiger dan de vorige generatie, de Nokia 5. Zo kan je probleemloos content creŽren, bewerken en meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren.

De verbeterde 16-megapixel-camera met fasedetectie-autofocus achteraan registreert elk detail, terwijl de groothoekcamera aan de voorkant elk belangrijk moment vastlegt. De vingerafdruksensor van de Nokia 5.1 is op de achterkant van de telefoon geplaatst, zodat je de telefoon met je wijsvinger kan ontgrendelen.

Stefan De Clerck, algemeen directeur van HMD Global Benelux: "Voor veel mensen is hun smartphone het eerste waar ze 's ochtends en het laatste waar ze 's avonds naar kijken. Het maakt niet uit hoeveel je aan een telefoon uitgeeft, elke gebruiker verdient een betrouwbare, mooie en goed werkende smartphone. De Nokia 5 is een van onze meest populaire telefoons in deze prijsklasse en we denken dat onze fans de verbeteringen die we aan deze formule hebben aangebracht goed zullen onthalen."

Nokia 5.1
Nokia 5.1

Veilig dankzij Android One

De Nokia 5.1 is de jongste telg van de Android One-familie en vult het volledige scala van Nokia smartphones aan die al een door Google ontworpen slimme en veilige ervaring bieden. Nokia-smartphones met Android One bieden meer opslagruimte en autonomie, evenals de nieuwste innovaties van Google op basis van artificiŽle intelligentie.

De Nokia 5.1 ontvangt drie jaar lang maandelijkse veiligheidspatches en twee jaar updates van het besturingssysteem, zoals gegarandeerd door het Android One-programma. Daarmee is de nieuwe Nokia 5.1 een van de meest beveiligde telefoons en altijd up-to-date met de nieuwste Google-services, zoals Google Assistant en Google Photos dat gratis hoogkwalitatieve foto-opslag biedt.

De Nokia 5.1 is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: koper, getemperd blauw en zwart voor een adviesprijs van 199 euro. Vorige maand kwam de nieuwe Nokia 3.1 op de markt.

portablegear.nl